Hieronder kunnen jullie een blogpost vinden die ik vanaf nu wekelijks probeer op te maken voor Men’s Room. Als je ooit eens een tekort of teveel aan testosteron hebt, neem zeker eens een kijkje op deze website! Gemaakt voor en door mannen (en ja, ook een beetje door mij dus). Have fun!


Social Media Influencers bestaan in alle soorten en maten. Sommigen delen hun leven op Youtube, sommigen hebben een blog, anderen leven op Twitter. De volgende vragen zal je hoogstwaarschijnlijk in je beste Jambers-stem lezen. Wie zijn deze influencers? Wat doen ze? Wat drijft hen?

Wij proberen wekelijks de meest mannelijke exemplaren aan u voor te stellen aan de hand van een aantal interessante vragen. We beginnen deze week met één van mijn goede vrienden, rising star op Youtube, vrouwen willen hem en mannen willen hem zijn… The one and only Syroop.

Banner Youtuber Syroop

Foto Youtuber Syroop en Franky

Echte naam:

Leeftijd:
Volgers:

Maakt content over:

Tom Syryn

29
2900

Alles en niets

Beschrijf het gevoel dat je krijgt bij een nieuwe like/follow.

Dat doet mij altijd écht wel veel eigenlijk! Ik hecht daar eigenlijk overdreven veel belang aan. Het gevoel kan je vergelijken als volgt… Stel je voor, je hebt net een super drukke werkdag achter de rug. Je kruipt iets vroeger dan anders onder de wol en midden in de nacht wordt je wakker. Op dat moment beseft ge dat je toch nog 4 uur kan slapen. Het beste gevoel dat er is… en zo voel ik mij bij nieuwe volgers. Een zalig gevoel eigenlijk.

Wat doe je buiten je Youtube-leven?

Sinds kort ben ik volledig omgeschoold van video-monteur tot postbode. Hierdoor is brieven rondbrengen en slapen mijn grootste bezigheid. Ook probeer ik de leukste persoon op de wereld te zijn voor mijn hond (Wifi nvdr) en entertain ik mijn liefje met de flauwste moppen.

Waarvoor mogen je volgers je wakker maken?

Dat is een heel gevoelige kwestie. Dus dan zou het al voor iets echt zeer serieus moeten zijn zoals als er bijvoorbeeld een shoutout gegevens is door grote Youtuber. Zodanig dat ik er niets van moet missen. Maar eigenlijk mogen ze mij voor niets wakker maken, want ik hou van mijn slaap!

Wat is het toppunt van mannelijkheid volgens jou?

De langste baard hebben van iedereen rondom mij.

Geef onze lezers een boodschap in 5 woorden.

Capteer, en rap een beetje!

1 naam die je ons aanraadt binnen jouw categorie: 

Tjoens moet je zeker gezien hebben!

www.syroop.be

@Syr00p

www.youtube.com/syroop

www.facebook.com/syroop

 

 

 

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *