Nadat je een serie hebt afgerond, is het altijd zoeken naar ‘iets nieuws’. Omdat mijn laatste serie Game of Thrones seizoen 7 was, bleek het geen makkelijke opdracht om een serie te vinden om deze op te volgen. Er bestaat namelijk niets beters, dan Game of Thrones en als je iets anders zegt F@#& you dan… Punt! 😉 Na veel zoeken en wat diepgaande gesprekken met collega’s raadden ze mij ‘Black Sails‘ aan.

Yo ho, yo ho, a pirate’s life for me
We pillage, we plunder, we rifle, and loot
Drink up, me ‘earties, yo ho
We kidnap and ravage and don’t give a hoot
Drink up me ‘earties, yo ho

Wel… dit dus… maar dan niet op de manier zoals bijvoorbeeld Pirates of the Caribean. Nogaltijd geldgeil, alcoholgeil en… euhm… geil, maar niet meer dom! In seizoen één volgen we Captain Flint in zijn zoektocht achter het prijsschip Urca de Lima.

Wat mag je verwachten van deze reeks? Zelf heb ik nu 3 afleveringen gezien en ik ben helemaal verkocht. Goed uitgewerkte karakters en toch nog veel wat mysterie. Diplomatische steekspellen, gewone steekspellen en veel bloot… Need I say more ? 3 volledige seizoenen kan je reeds bekijken op Netflix en het vierde seizoen komt er aan tegen Q1 van 2018, het ideale moment om te beginnen met deze reeks dus. Hieronder nog een kleine sneak preview!