Blanche City Light EuroVision

 

Het is zover! We wisten reeds een tijdje dat Ellie Delvaux (Blanche) onze Waalse (om de één of de andere reden maken we nog steeds dat onderscheid) kandidate is voor EuroVision 2017. Ze is een deelneemster van The Voice Belgique (de Waalse tegenhanger van The Voice van Vlaanderen, nogmaals… ja, we maken een onderscheid!?) en de verwachtingen liggen dus hoog.

Damn, ik vind het een goed lied. Een soort Elektro-pop Lana Del Rey. Het is ook zo dat het eigenlijk na één keer beluisteren reeds in mijn hoofd zit. Dat is toch een GIGANTISCH voordeel tijdens EuroVision ! Ik kijk al uit naar welke landen ons allemaal Douze Points/Twelve Points gaan geven. Ik ben alvast fan ! Wat vinden jullie ?

De andere kandidaten

Andere leuke nummers zijn zeker dat van Nederland, een mooi dames-trio die een leuk meerstemmig nummer brengen. Ik ben ook fan van Romenië, omdat er gejodeld wordt. Vergeet ook zeker niet naar het EPISCHE lied van Kroatië te luisteren, een sterke ballade opgesmukt met opera-zangers. Ook Wit-Rusland brengt een leuk nummer dat wat Mumford & Sons getint is… Je verstaat er wel geen woord van!

Zie hier een overzicht:

Laat me zeker weten wie jullie favorieten zijn!?