Zoals de meesten onder jullie weten komen mijn mans-gerelateerde posts ook op de website van Mensroom.be. Nu kreeg Mensroom de kans om naar het Nintendo Switch launch event in Brussel te gaan, maar konden ze door omstandigheden zelf niemand afvaardigen (Proficiat Pieter met je geweldige zoontje Nibe!). Dat moet je ons natuurlijk geen 2 keer zeggen… Andy & Syroop to the rescue!

Na een woordje uitleg over de Nintendo Switch, mochten we al snel het toestel uittesten op verschillende games: Splatoon 2, Mario Kart Deluxe 8, Arms, het hilarische 1-2 Switch, maar uiteraard ook Zelda, Breath of the Wild. Want voor die laatste zijn we er toch wel eigenlijk ! Het spel dat in onze pre-order zit.

Wat we vonden van de games en het toestel, zien je in onderstaande Youtube-video. We zullen onderaan ook zeker de specificaties neerschrijven, maar die kan je gerust skippen! Een Nintendo Switch koop je niet voor de specs, maar voor het spelplezier. Al is het toch wel een heel mooi ding, met een prachtige besturing en prachtig scherm. En het Switchen tussen TV & Console gebeurt ├ęcht binnen een seconde, geen laadtijden, geen lag, gewoon verder spelen!

Specificaties