Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en het is dus lijstjes tijd. Voor diegene die het nog niet opgevalen was… Ik ben een hevige twitteraar, vooral als het gaat over TV programma’s. Via Twitter-analytics heb ik bekeken welke mijn ‘toptweets van 2016’ (meest bekeken en meest geapprecieerde tweets) van 2016 waren, per maand. Je kan mij altijd blij maken door mij te volgen op twitter:


Follow @DaddyNotYet

 

Januari:

Op dit moment ben ik 2 maanden Youtuber, mijn video’s werden opgepikt door Kastiop, de op één na grootste Vlaamse Youtuber. Hij vermelde mij in één van zijn video’s, waardoor mijn abonnees met bijna 1000 subs steeg. Het was een zéér spannende avond!

@SevoYouTube Ik krijg de ene sub na de andere… wat heeft @Kastiop gedaan ? 😉 Op naar YOUTUBE 😉

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 7 januari 2016

Februari:

Er zijn jaarlijks een aantal programma’s die voor mij de Twitter-hemel openzetten. Temptation Island is daar uiteraard één van. Al was het deze keer een instagram-opname van TV dat écht zeer veel views haalde op korte zeer tijd.

Mmm… Men instagram is wel #hype #temptationisland pic.twitter.com/xnxsiPfnEo

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 25 februari 2016

Hieronder de bewuste schermopname:

Zie hier de Instagram-post:

De man die deze montage gemaakt heeft, geef hem een standbeeld! #temptationisland

Een video die is geplaatst door Andy Aerts (@andyaerts) op

Maart:

Mijn grote TV & Stijl-icoon is, uiteraard, Jani Kazaltzis. Hij kan geen slechte programma’s maken… Het is ook daarom dat ik hem geregeld vermeld in mijn tweets. Soms met succes, want ik krijg zo nu en dan al wel eens een reactie.

Ik keek in de spiegel en dacht: ‘Hiermee zou @JaniKazaltzis niet tevreden zijn!’ En heb me weer omgekleed… @opVIJF

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 22 maart 2016

April:

Komen Eten, een programma dat ondertussen zo slecht is geworden dat het een soort van parodie op zichzelf geworden is en daarom weer terug goed! Oké, er komen meer heruitzendingen dan nieuwe afleveringen op TV, maar… Ik kan wel glimlachen om mensen die denken dat als je ergens ‘komt eten’ dat dan het ijs ‘zelfgedraaid’ is. Who the F cares, als ‘t lekker is, is’t lekker en een welverdiende 9 op sfeer en gezelligheid!

#komeneten Moulleux op een bedje van tegels… pic.twitter.com/DX4knezOdU

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 11 april 2016

Mei:

Af en toe zijn er enkele tweets over mijn Youtube-video’s die blijkbaar het meeste impressies krijgen volgens mijn Twitter-Analytics. Hieronder dus een video die ik heb opgenomen tijdens week 37 van onze zwangerschap. Damn, ik mis mijn vrouw haar zwangere buikje.

En bij deze staat mijn NIEUWE VIDEO online…
Daddy?NotYet! – #30 – Week 37 – JULLIE ZIJN AWESOME! https://t.co/aPAU37U3aa

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 30 mei 2016

Juni:

Mijn Popup-restaurant, jah… dat zie ik graag! Ik kijk al uit naar de nieuwe reeks. Je leeft weken naar het moment toe dat ze de winnaar gaan bekend maken. Je gaat eten in de restaurants om te kijken wie er het beste is, om dan op het moment dat je moet stemmen voor jouw favoriet (Willen en Miette, uiteraard) niet op de website te kunnen, omdat VTM er niet aan gedacht heeft om wat extra bandbreedte aan te schaffen. Ik was écht super pissed eigenlijk. Maarja, ik kan mij de namen van de winnaars al niet meer herinneren, dus zoveel succes zullen ze na hun overwinning wel niet gehad hebben.

Er gaat nen IT’er ontslagen worden… ik voel het! #mijnpopup @vtm

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 9 juni 2016

Deze tweet kwam zéér close tweede en omdat ik mijn photoshop-kunsten hierin vertoon wou ik jullie deze zeker niet schuldig blijven. Tijdens de finale van The Voice Van Vlaanderen dacht An Lemmens dat het een goed idee was om op deze manier gekleed te gaan. Deze kon ik niet laten schieten… Weer een winnaar op wiens naam ik niet kan komen.

Volgens mij gaat Elsa sevens de lijnen bevriezen… #tvvv @AnLemmens pic.twitter.com/42v2XTkdP2

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 3 juni 2016

Juli:

De hype van deze zomer… en daar bleef het ook bij. Moet wel Pokémon Go geweest zijn. Het kwam even snel als het ging! Als je er over nadenkt, damn eigenlijk was dat wel saai en nerdy. Maarjah, ik heb ook aan de Pokémonstops gestaan. Bestaat Pokémon Go eigenlijk nog? En beter… speelt iemand dat nog? Want… Ik denk niet dat er nog veel battery-packs verkocht worden momenteel.

Mijn lieve twittervrienden en Pokemon-fans. Laat ons afspreken… We spelen GEEN #PokémonGO achter het stuur, deal?! #levensgevaarlijk

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 7 juli 2016

Augustus:

Een typische, ik ben op vakantie-tweet. Lijkt mij…

F* you goedkope roséwijn uit ne zak van den InterMarché! F* you!!! #kater@HoedjeVanSamir #katvandeweek pic.twitter.com/7tIOFwUf1L

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 9 augustus 2016

September:

Wat een TOP programma was ‘Sorry voor alles‘ ? De Truman show, maar dan in het echt en met prijzen en een overbodige quiz. Ik hoop op een 2e seizoen… al zal het moeilijker zijn om dit ‘verborgen’ te houden nu de mensen ‘op hun hoede’ zijn.

Alle mensen die nu de DT-fout gespot hadden #sorryvooralles Bahaha !!! Allemaal er in getrapt!

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 11 september 2016

 

Zelfs mijn TV denkt het zijne over de #rodeduivels #belspa pic.twitter.com/qTQTazzDhy

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 1 september 2016

Oktober:

Het beste TV programma, al jaren, is uiteraard De Slimste Mens Ter Wereld. Ok, de show mag eens een ‘nieuw lakje verf’ krijgen. Misschien ééns hier en daar een nieuwe ronde. Want geef toe, voor de vragen en de intellectuele kennis vinden we toch enkel de laatste 2 ronden (foto-ronde & filmpjes-ronde) leuk.

“Guy Van Sande had ne nieuwe vloer nodig en op nen dag is parket daar gewoon binnengevallen !” #Quotevandedag @JER00M #dsmtw

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 31 oktober 2016

November:

Ik heb reeds vernomen dat Gordon in de jury zit volgend jaar? Daar kijk ik alvast naar uit!

#Quotevandedag: “De man is pas volwassen als hij zijn eerste kind uit z’n lijf heeft geperst.” – Maaike Cafmeyer. #dsmtw

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 1 november 2016

Het programma van November is dan weer The Show Must Go On, je had het gerust ook de anti-Steve Tielens show kunnen noemen. Damn wat heb ik een hekel aan de man. Iemand die denkt dat hij God in Frankrijk is, terwijl hij eigenlijk enkel voor minderbegaafden en mensen van de 4e leeftijd mag optreden. En nee Steve, die puist in je nek… zit nog steeds in je videoclip ! #RedMonique

Als iedereen mt 350 volgers zo tegen de mensen mag doen.Dan ga Trump het minsten van onze zorgen zijn! #theshowmustgoon #tsmgo #amerikakiest pic.twitter.com/GlHgTE3IAl

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 8 november 2016

December:

Naar Belgian’s got talent kijken is toch een klein beetje sterven telkens. Waarom kijk ik dan? Er is echt niets beter op TV op een vrijdag avond en… het is wel dolle twitterpret! Mensen die fan zijn van dit programma, hebben jullie ooit al eens naar Britain’s got talent gekeken? Zo nee, zeker eens googlen. Zo ja, dan hebben onze deelnemers toch écht nul talent ? Enkele voorbeelden… ‘t is niet omdat een schattig hondje door de benen loopt, dat het een talentvolle doggy-danser is. Het is niet omdat 5 kindjes wat stapjes van buiten hebben geleerd, dat ze talent hebben in dans. Ooh dans… kunnen we alle dansgroepen en zangers naar een ander programma sturen aub? Daar zijn toch platformen genoeg lijkt mij? Maar daar zijn ze waarschijnlijk dan weer niet ‘talentvol’ genoeg voor. In finland won er een man die met zijn handen scheetgeluiden kon maken op het liedje ‘Happy Christmas’. Ik wil iemand het hem zien nadoen… DAT IS TALENT!

Voor alle mensen die vorige week niet getwitterd hebben… Nee ‘t is niet ECHT live. Ja Koen is in’t sportpaleis… stopt erover :p #BGT

— D4D – Andy (@DaddyNotyet) 9 december 2016

 

2017:

Mijn doel was tegen eind 2017 een 1000-tal volgers te hebben, wat voor mezelf al sterk was in één jaar Twitter. Jammer genoeg heb ik het net niet gehaald. Daarom maken we het een doel voor 2017! Ik ga ook een verzameling aanleggen van reacties of likes van BV’s op mijn tweets, want… die zijn er al geweest en jammer genoeg heb ik deze niet opgeslagen (en ja, ik ben te lui om dit retro-actief te gaan opzoeken), beter in 2017 !

Wat is jullie leukste of best bekeken tweet?

Ik wens iedereen prettige feesten morgenavond !!!