Hieronder kunnen jullie mijn wekelijkse blogpost voor Men’s Room zien. Als je ooit eens een tekort of teveel aan testosteron hebt, neem zeker eens een kijkje op deze website! Gemaakt voor en door mannen (en ja, ook een beetje door mij dus). Have fun!


Social Media Influencers bestaan in alle soorten en maten. Sommigen delen hun leven op Youtube, sommigen hebben een blog, anderen leven op Twitter. De volgende vragen zal je hoogstwaarschijnlijk in je beste Jambers-stem lezen. Wie zijn deze influencers? Wat doen ze? Wat drijft hen? Wij proberen wekelijks de meest mannelijke exemplaren aan u voor te stellen aan de hand van een aantal interessante vragen.

Ons tweede specimen is bekend uit de challenges & blog wereld. Wordt op straat zelden herkend omdat hij daar wél zijn t-shirt aanhoudt. Ik stel u voor aan de man waar geen uitdaging zwaar genoeg voor is, Nick Vinckier (en dat spreek je gewoon op zijn Nederlands uit). 

Banner Nick Vinckier

foto Nick Vinckier

Echte naam: Nick Vinckier (nvdr. vinkier, niet vainquier #justsaying)

Leeftijd: 26
Lezers: 150.000 / jaar

Maakt content over: Uitdagingen / Challenges met een achterliggende betekenis (vb. 100 dagen zonder alcohol – Dagen zonder suiker)
Testen van dingen, zodat anderen het niet hoeven te doen.

Beschrijf het gevoel dat je krijgt bij een nieuwe like/follow.

Het is superleuk om te weten dat mensen de moeite doen om mijn verhalen te lezen. Ik schrijf verhalen met doel ‘een’ publiek te bereiken, al was het maar één iemand, dan is het nog supercool! Het geeft mij een nederig gevoel te weten dat mensen deze moeite doen. Ik vind het ook gewoon leuk en als ik daarmee mensen bereik en positieve reactie krijg, dan geeft dat een positief gevoel om ermee verder te gaan.

Wat doe je buiten je blog-leven?

Ik werk als Social-Media consultant. Het is mijn job om het gebruik van sociale media bij bedrijven mee te helpen opstarten en verder uit te bouwen.

Waarvoor mogen je volgers je wakker maken?

Een luisterend oor. Als je content maakt en mensen lezen je content, dan kan je makkelijk op deze manier iets terugdoen. Ik zal ook altijd reageren op comments die onder mijn blog komen. Ik wil gerust hier en daar wat persoonlijk advies geven, als mensen het moeilijk hebben met een bepaald onderdeel van een challenge ofzo.  Ik heb ze ook gedaan, ik ken de struggles. Mijn doel is om zeer bereikbaar en aanspreekbaar te zijn voor al mijn lezers. Of ik nu 1 lezer heb of 1 miljoen!

Wat is het toppunt van mannelijkheid volgens jou?

Zelfkennis, dat je weet wie je bent en wat je kan. Dat je daar verder in probeert te evolueren. Verbeteren in de zaken dat je wil verbeteren. Iedereen heeft zwaktes, dat maakt niet uit. Focus je op uw sterktes en excelleer daarin. Ik heb ook een zwak voor de woorden ‘Doorzetting’ en ‘Hustle’, zeer belangrijke eigenschappen in het leven!

Geef onze lezers een boodschap in 5 woorden.

Do more shit you love!

1 naam die je ons aanraadt binnen jouw categorie: 

Tim Ferriss – fourhourworkweek.com

www.nickvinckier.be

@nickvinckier

Nick’s Youtube – Hustle Harder

https://www.facebook.com/NickVinckierBe

MegaGadgets | Coole gadgets voor Geeks & Nerds