Ik ben een gadget-freek. Ik koop graag gadgets en daarom is het elke keer weer uitkijken naar leuke hebbedingetjes. Dit jaar staan er enkele leuke op mijn wishlist, al zijn ze wel allemaal vrij duur of onhaalbaar. Mah hey… een wishlist is een wishlist eh. Er mocht maar eens een gulle schenker zijn !?

Laat ons direct met de deur in huis vallen.

#1 – Nintendo Switch & Legend of Zelda – Breath of the Wild

Een ‘next-gen’ game-console die ik met & zonder TV kan spelen en eventueel gewoon kan meenemen,  die niet enkel ‘voor kindjes’ is zoals de 3DS? I NEED ! En als we dan spreken over de game… Ik ben een online gamer. Om de één of andere reden vind ik het nog nuttelozer om offline games te spelen, maar als ik terugdenk aan Ocarina of Time, dan begin ik nu al af te tellen naar de dag dat ik dit ding in men handen heb. Damn ik kijk hier écht naar uit en nee, ik ga geen koeien melken.

> Nintendo Switch – Pre-Order nu! 

> Zelda Breath of the Wild – Pre-Order nu!

#2 – Flapit

Euhm… Whut? Ik hoor het jullie je zo afvragen. Flapit is echt datgene wat een aandachtshoer als mezelf nodig heeft. Iets wat ervoor zorgt dat het ego gestreeld wordt telkens als er een nieuwe volger bijkomt. Het ding is via Wifi geconnecteerd met al je sociale media en geeft telkens weer als je een nieuwe like of volger hebt. Er is maar één ding wat niet oké is… en dat is de prijs. Dit ding is écht duur! Er is een alternatief… en Smiiirl, maar… dan ben je wel beperkt tot één sociale media én Twitter is niet standaard, net dat wat ik het liefste wil. #struggles

>> Flapit!  Mocht je dit kopen… contact me! Please 😉

#3 – Tickets voor de avant-premiere van Star Wars VIII

Dit wil stiekem elke Star Wars fan wel waarschijnlijk. Mah hey, ik mag hopen eh. Ik ga sowieso, misschien zelfs meermaals. Als je zou weten hoe dikwijls ik de andere films uit de franchise gezien heb… pffff… daar zijn al levensuren aan versleten hoor! Dus mochten er mensen zijn die mij kunnen uitnodigen voor een launch-eventje. daddynotyet@gmail.com en je hebt mijn eeuwige liefde.

#4 – Snapchat Spectacles

“Andy, je gebruikt geen snapchat!”
“Ah nee, ik heb geen spectacles!”.

Momenteel ben ik een nogal hevige Instagram Stories gebruiker (voeg me toe op @andyaerts). Ik ben eigenlijk nooit écht meegeweest met Snapchat, maar… mocht ik nu Snapchat spectacles hebben, dan… zou ik het toch zeker en vast opnieuw proberen. Zou ik het niet raar vinden om met zo’n ding op mijn neus rond te lopen? Wel, nee! Ik roep wel zotter rond soms. Momenteel zijn ze enkel verkrijgbaar via eBay 🙁 Help!

#5 – iPhone 7 Plus

Als je mij ziet, is de kans dat ik met mijn iPhone bezig ben, zéér groot! Ik ben een beetje vergroeid ermee… Momenteel heb ik een iPhone 6 Plus. Is het dan de moeite om de overschakeling te maken naar een iPhone 7 Plus? Wel, dat is exact de vraag waarom ik hem nog niet gekocht heb.

Waarom zou ik hem willen?

Mijn iPhone 6 Plus heeft slechts 16 GB opslagruimte, voor iemand die zijn telefoon zo vaak gebruikt als ik, is dat een echte HEL ! Mijn geheugen is constant vol! Ik gebruik hem eigenlijk ook als mijn dagdagelijkse camera om dingen vast te leggen. Omdat zowel de échte camera als de selfie-camera veel beter zijn, twijfel ik zeer hard. PS: Er is zich ook een mooie barst in mijn scherm aan het manifesteren.

Waarom twijfel ik?

Mijn iPhone 6 Plus, doet alles wat ik ervan verwacht. Ondertussen op een gezapig tempo, maar werkt perfect. Is de enige batterij waar ik een ganse dag mee doorkom. De  eerste telefoon waar ik echt verliefd op ben geworden en omdat de doorverkoopwaarde van de mijne zo laag ligt, twijfel ik! De nieuwe iPhone kost minimum € 1000, #zucht !

> iPhone 7 Plus 128 GB

En zo zijn er echt nog super veel dingen die ik graag wens te kopen ! Mijn draagbare speakers kunnen ook wel een update gebruiken, ik denk dat ik voor deze ga gaan (BOSE SOUNDLINK MINI II ZWART? Of hebben jullie een beter voorstel? Let me know !

Welke dingen ben ik volgens jullie vergeten? Hebben jullie nog leuke items die ik graag wil in 2017 ? Laat het mij ZEKER weten aub !