Tegenpolen trekken elkaar aan. Als we kijken naar mijn vrouw en ik, dan zijn wij een mooi voorbeeld hiervan. Qua persoonlijkheid zijn wij super-verschillend… Mijn vrouw is introvert, gereserveerd, niet super sociaal… Ik ben over-sociaal, ken weinig tot geen gêne en ben een aandachtshoer (dit woord gaat echt nog dikwijls terugkomen in mijn blogs). Maar toch hebben we ook veel zelfde interesses… We zijn allebei vrij grote sportfanaten, zien graag films & tv en gaan graag naar muziekoptredens en evenementen.

Whatsapp: StuBru aant luisteren?

Ik weet dus, dat als ik dit soort bericht krijg, er iets goeds of belangrijks op de radio is, waar ik absoluut moet naar luisteren en… Goddamn had ze gelijk! Woensdagochtend 8u28 op 14 december 2016 zal vanaf nu bekend staan als de moment dat ik kennis maakte met ‘Van Echelpoel – Ziet Em Duun’. De oorwurm uit de Kempen, het sappigste dialect der dialecten.

Mensen die in mijn tijdperk geboren zijn, keken wel nog eens naar een video-clip. Tijden van MTV en ja soms ook TMF en JimTV, ik geef het toe! Tegenwoordig kunnen de videoclips mij nog weinig schelen, maar ik wou zo graag dat nummer ‘nog’ eens horen en gelukkig is Youtube dan de Place-to-be. Mijn oog viel direct op de ‘Officiële videoclip’ , die de volle 2:22 duurde. Ik wist wel zeker dat de song op de radio langer duurde… ?

Ik ben zelf geen grote video-editor, ik ken een beetje mijn weg in Premiere Pro en kan mijn eigen filmpjes op een deftige manier online plaatsen zonder dat mensen er fysiek onwel van worden. Mijn goede vriend Tom (Syroop) daarentegen is als ex-reclamemaker beter gekwalificeerd om uitspraken te doen over de kwaliteit van een video.

@DaddyNotyet @stubru @YouTube geniale clip. Dit is kunst

— Tom Syryn (@Syr00p) December 14, 2016

Kortom, ik ben verliefd op het nummer van Van Echelpoel en dat komt grotendeels door de geweldige clip die erbij hoort. Een clip die stopt in het midden van het nummer, die je 5 keer na elkaar kan bekijken en waarin je nog steeds nieuwe dingen kan ontdekken. Ik weet niets over Van Echelpoel, maar ik ga het alleszins uitzoeken en mocht de man nog muziek hebben, het komt sowieso in mijn spotify-lijst.

Ik wens jullie super veel plezier met ‘Van Echelpoel – Ziet Em Duun’.

Van Echelpoel – Ziet Em Duun https://t.co/yQbhuWJcXz #stubru

— Studio Brussel Noa (@stubruNoa) December 15, 2016

 

Download Van Echelpoel via iTunes: Hier

UPDATE 28/12:

Blijkbaar was de échte meneer Van Echelpoel niet zo opgezet met de clip en de muziek. Hij vraagt excuses en er wordt op gepaste wijze gereageerd. Let op, dit gaat verder dan genialiteit! Klik hier.